Logo Bouwcenter HCI

Experience

 

Experience

Programma Zevenaar

14 november a.s.

10.00 - 16.00 uur

Experience Programma Hengelo

31 oktober a.s.

10.00 - 16.00 uur

AFGELAST, NIEUWE DATUM VOLGT!

AFGELAST, NIEUWE DATUM VOLGT!

I.v.m. de strengere maatregelen inzake Covid19, zijn de trendevents geannuleerd.

De trendevents zullen verschuiven naar nader bepaalde data in 2021. 

We nodigen je uit voor een dag vol keuken- en badkamer trends en inspiratie! Doe gratis mee aan de workshop tafelstyling of geurbeleving, of laat je gratis van interieuradvies voorzien door de stylisten van Look and Feel Style Concepts. 

Wij zorgen uiteraard voor een bijpassend hapje en drankje!

Tafelstyling

Janneke & Sandra

Raspberry Pancake
 

 

Workshop tafelstyling

door Janneke en Sandra

Een mooi gestylede tafel maakt het eten lekkerder! Een heerlijk gerecht verdiend het om mooi opgediend te worden. Tijdens de feestdagen zijn wij ons hier altijd extra van bewust; het mooie servies mag weer uit de kast! Wij zullen jullie laten zien dat middels relatief kleine aanpassingen jouw tafel er als een feest uitziet! Laat je verrassen en doe mee!

 

Interieuradvies

Look and Feel Style Concepts

Look and Feel Style Concepts.png

Passie voor woninginterieur.

Of je nu je interieur wilt restylen, verbouwen of compleet wilt nieuw bouwen,  bij ons ben je aan het juiste adres. Door onze passie voor interieur en stijl kunnen wij jouw perfect adviseren. Van tekening (2D/3D en prachtige rendering) tot complete uitvoering, van styling tot aan nieuw-/verbouw! Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, bezoeken regelmatige beurzen en werken samen met gerenommeerde bedrijven. We kunnen je dus compleet ontzorgen. Op onze pagina portfolio zie je door ons ontworpen interieurs. Wij komen altijd op afspraak voor een vrijblijvend gesprek, maken kennis met elkaar en bespreken de wensen, hierna volgt er een offerte.

Welke gevoelens roepen geur bij jou op? Een geur als een warme zomeravond, zo'n dag waarop je de zon bijna kan ruiken. De geur van een nieuwe auto, je ruikt het en voelt het, jouw nieuwe auto. Je start de auto, zet je voet op het gaspedaal en rijdt weg bij de garage, de wijde wereld in. Dat gevoel. 

 

Workshop

geurbeleving

Bathtub

Geniet samen in onze nieuwste keukens en badkamers

Geniet.

Logo Bouwcenter HCI