logo 100 jaar hci ai_Tekengebied 1.png

Trenddag

DE TRENDDAG VAN 27 NOVEMBER '21 WORDT VERSCHOVEN NAAR 2022!

TRENDDAG HCI EXPERIENCE
Programma Zevenaar
27 november a.s. 10.00 - 16.00 uur

 
VERSCHOVEN NAAR 2022!

Locatie : Showroom Zevenaar
Ampèrestraat 3 6902 PG.

We nodigen je uit voor een dag vol keuken- en styling trends en inspiratie! Doe gratis mee aan de workshop tafelstyling of laat je inspireren door het nieuwe koken verzorgd door een professionele kok van Atag! Wij zorgen uiteraard voor een bijpassend hapje en drankje en voor iedere deelnemer een geurende attentie! Tijdens deze trenddag zijn er prachtige aanbiedingen op diverse apparaten!

Wij houden op deze dag rekening met de geldende Corona regels, bij de ingang van de showroom zal uw coronatoegangsbewijs worden gescand. 

 

kersttafereel event.png
Geef je op en doe mee !
Kerst Dessert
 

 
Workshop tafelstyling
door Janneke en Sandra

Een mooi gestylede tafel maakt het eten lekkerder! Een heerlijk gerecht verdiend het om mooi opgediend te worden. Tijdens de feestdagen zijn wij ons hier altijd extra van bewust; het mooie servies mag weer uit de kast! Wij zullen jullie laten zien dat middels relatief kleine aanpassingen jouw tafel er als een feest uitziet! Laat je verrassen en doe mee!

kersttafereel event.png
 

De professionele kok van Atag laat je deze workshop zien hoe je o.a. met stoom en alle mogelijkheden van een 3-1 oven, heerlijke maaltijden kunt bereiden. Waaronder sous-vide koken. Dat is de nieuwste vorm om gevacumeerd voedsel te bereiden. Atag heeft hiervoor een prachtige vacumeerlade ontworpen die past in de lijn van hun ovens. De Quva is een goed alternatief. Quva heeft een uniek systeem bedacht om super snel en handig voedsel te vacumeren waardoor het tot 3x langer bewaard kan worden.

 
Workshop koken met 
Atag Professionele kok